ماهی شکم پر جنوبی

این غذا که اصالت جنوبی دارد یک غذای سنتی و خوش طعم و جذاب است. دستور پخت ویژه آن سبب طعم عالی می شود. چراکه از انواع سبزی های معطر ماننند شنبلیله و گشنیز برای طعم دار کردن آن استفاده می شود. و ماهی مورد استفاده نیز اغلب ماهی صبور می باشد و البته چاشنی اصلی آن هم تمر هندی است. مواد مختلف را درون شکم ماهی پاک شده ریخته و آن را در فر می پزند. این غذا به قدری عطر خوبی دارد که حتی افراد فراری از بوی ماهی هم با امتحان آن نظرشان را تغییر می دهند.



صفحه بعد

صفحه قبل
index